top of page

El Nadal a la Parròquia de l'Assumpció


Aquest diumenge 22 de desembre, encara en temps d'Advent, començaran els actes que organitza la Parròquia de l'Assumpció de les Borges del Camp per a celebrar el Naixement de Jesús. A les 12.00 h hi haurà la missa dominical i, tot seguit, es farà la benedicció del pessebre que la família Vilà i Aymamí regala a la parròquia.

Ja el dimarts 24 de desembre, a les 12 de la nit, hi haurà la tradicional Missa del Gall. Un cop finalitzada, es repartirà la Llum de la Pau de Betlem, que els joves de la parròquia van anar a rebre el passat divendres a Tarragona.

L'endemà, dia de Nadal, a les 12 del migdia hi haurà la Missa Solemne. També el dijous, dia de Sant Esteve, i el diumenge 29, dia de la Sagrada Família, hi haurà Missa a les 12.

Ja a l'any nou, l'1 de gener hi haurà la Missa Solemne de Santa Maria, Mare de Déu, a les 12 del migdia. El mateix dia, a les 19.00 h, el Cor Parroquial ens oferirà el ja tradicional Concert d'Any Nou, amb un repertori de nadales tradicionals i modernes.

Per tancar els actes de Nadal, el dilluns 6 de gener a les 12 del migdia se celebrarà la Missa Solemne de l'Epifania del Senyor.

La Parròquia de l'Assumpció desitja un Nadal joiós i un feliç any 2020!


bottom of page