top of page

Les parròquies de St. Pere Apòstol de Riudecols, Sant Miquel Arcàngel d'Alforja i l'Assumpció de Les Borges del Camp, des de 2011, organitzem les colònies interparroquials, en les quals ,durant una setmana, un grup d’infants d’entre 6 i 12 anys i l’equip de monitors ens agrupem per passar uns dies de diversió, d’esbarjo, de contacte amb la natura i per créixer plegats en la fe.

 

 

Un grup que a través de la convivència hem compartit molts moments, anècdotes, alegries i també tristeses, petons, abraçades, carícies, massatges, aventures, rialles, llàgrimes, polseres, trenes, balls, activitats, cants i moltes coses més. Un grup que ens unim, que treballem  junts i que aconseguim el que és més important, la felicitat de tots i cadascun dels que som allà.

Si esteu interessats i voleu rebre més informació ens podeu contactar a través del correu coloniesinterparroquials@gmail.com

L’objectiu de les colònies és molt senzill; SER FELIÇOS perquè, per nosaltres, el millor regal que existeix en aquest món és veure un somriure de felicitat en els infants.

Moltes gràcies a tots vosaltres nens, nenes, monitors, monitores, pares i mares per fer-ho possible, sobretot inoblidable i aquest és un motiu d’acció de gràcies a Déu. Gràcies una vegada més!

Vine de colònies, no t'ho pots perdre!!
bottom of page