top of page

La Parròquia, a la 2a Mostra d'Entitats: tota la informació que cal saber


El proper diumenge 28 d'abril, a les Borges del Camp, se celebra la 2a Mostra d'Entitats. La Parròquia de l'Assumpció, com l'any passat, hi serà present. Això comportarà alguns canvis en els horaris del cap de setmana.

El diumenge no hi haurà la missa habitual. Per tant, aquest cap de setmana només hi haurà la missa del dissabte a les 20.00h, que se celebrarà en honor de la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya.

Durant tot el diumenge, la Parròquia i els diversos grups parroquials tindrem paradeta a la pista de Cal Dasca, on trobareu informació diversa. A més, els diversos grups hem organitzat algunes activitats per aquesta jornada. A les 11.00h, inaugurarem la Mostra d'Entitats amb el primer acte, la ballada de sardanes que organitza la Comissió de l'Aplec de Sardanes Verge de la Riera. A les 12.30h començarà la venda de pintxos. A la paradeta de la Sala Parroquial, podreu comprar la brotxeta de fruita amb xocolata al preu d'1,5€. Ja a partir de les 15.00h, tothom qui vulgui podrà comprar cafè al preu d'1€, a la paradeta de la Parròquia. A més, al llarg de tot el dia, a la paradeta de la Sala hi haurà un taller de fer punts de llibre per a la canalla.

Us esperem, per tant, aquest diumenge a partir de les 11.00h i fins a les 20.00h a la pista de Cal Dasca per visitar les paradetes i participar dels diversos actes. Junts fem parròquia, junts fem poble!


bottom of page