top of page

Cicle d'Adoració Eucarística i Pregària al Beat Joan Montpeó i Masip


Encetem un any nou i la parròquia de les Borges comença una iniciativa que va sorgir arran de la celebració, el novembre de l'any passat, del Centenari del Naixement i Baptisme del Beat Joan Montpeó Masip.

Aquesta proposta nova es tracta d'un Cicle d'Adoració Eucarística i Pregària al Beat Joan Montpeó i Masip, que funcionarà de la següent manera. Un dissabte al mes, mitja hora abans de la Missa vespertina, és a dir, a les 19.30h hi haurà Adoració Eucarística, cadascuna de les quals estarà organitzada per un dels grups de la nostra parròquia.

La primera que celebrarem es durà a terme el proper dissabte 12 de gener i l'organitzaran els escolans, juntament amb el rector. Per poder anar seguint aquest cicle, podreu consultar el cartell on s'explica el dia i el grup que organitza la vetlla.

Aprofitem, també, per recordar que aquest diumenge 13 de gener no hi haurà Missa, ja que és festa a l'Ermita de Sant Pau d'Arbolí. La setmana vinent celebrarem la Festa Major en honor de Sant Antoni Abat i, ben aviat, us informarem dels actes i els horaris.


bottom of page