top of page

Assemblea General dels Amics de l'ermita 2018


El proper diumenge 9 de desembre a les 12.45h, és a dir, després de Missa, tindrà lloc l'Assemblea General ordinària dels Amics de l'ermita de la Mare de Déu de la Riera, a l'església parroquial.

L'ordre del dia serà el següent:

1.- Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de la reunió anterior.

2.- Informe del president.

3.- Aprovació de les quotes per l’any 2017 (la junta proposa mantenir les actuals).

4.- Presentació del pressupost per a l’any 2018.

5.- Informar de la restauració de la imatge de la Mare de Déu que presideix l’ermita, cost i finançament (aquesta informació la donarà la comissió nombrada al respecte).

7.-Projectes pendents i possibilitats de la seva execució.

8.- Explicar com estan els tràmits perquè la Generalitat de Catalunya, si s’escau, declari l’Ermita de la Mare de Déu de la Riera Bé Cultural d’Interès Nacional.

9.- Explicar que no es presentà ningú per formar una nova junta, d’acord al que s’aprovà en l’assemblea de l’any.

10.-Proposar a l’assemblea, si ho creu convenient, la continuació de la junta que està actuant en funcions fins l’any vinent, que s’han de celebrar les eleccions segons marquen els estatuts.

11.- Presentació dels nous membres de la junta.

12- Precs i preguntes.

La Junta dels Amics de l'ermita informa que es passarà al cobrament les quotes de l’any 2018 abans de finalitzar l’any. Si algun soci ha canviat al domicili bancari pel pagament de la seva quota agrairem que ens ho comuniqui a la màxima brevetat possible per evitar devolucions.

Qualsevol persona interessada amb l’ermita i la Mare de Déu de la Riera està convidada a assistir a la reunió de l’entitat, incloent-hi els que no són socis, els quals tindran veu però no vot.


bottom of page