top of page

El CD de la festa major ja és a la venta


Un del reptes més importants del cor parroquial és acompanyar degudament la missa de la Festa Major en Honor a la Mare de Déu de la Riera.

A Les Borges, fa molts anys que cada 8 de setembre cantem una missa a tres veus, amb acompanyament orquestral, del mestre Perossi. És una missa que ja forma part de la banda sonora de la nostra Festa Major, i no eren poques les persones que ens demanaven poder-la tenir enregistrada per gaudir-ne a casa. És per això que ens fa tanta il·lusió presentar-vos aquest CD que vam enregistrar en directe el 8 de setembre de l'any passat. Hi trobareu tota la missa en llatí, la marxa pontifical de Gounod -que toca l'orquestra de cambra -, i els goigs en honor a la nostra patrona.

Tots sabeu que no som un cor professional, i per tant el resultat tampoc ho és. Però us podem assegurar que els més de cinquanta borgencs que ens ajuntem assajant tot l'estiu ho hem posat tot per fer-ho el més digne possible, i estem molt contents del resultat final.

Podreu trobar el CD a la Residència Mare de Déu de la Riera en horari de porteria de les germanes o a la parròquia abans o després de les celebracions.

A més, per seguir col·laborant amb la nostra parròquia, els diners recaptats en la venda d'aquest CD es destinaran a pagar les obres de l'església.

Esperem que en gaudiu.

El cor parroquial


bottom of page